• Obala 55, 6320 Portorož/Portorose

Ponudba

 

...

Meso in ribe

Ljubitelji dobre hrane vedo, kako pomemba je izbira pravega kosa mesa ali ribe. V naših mesnicah in ribarnicah vam ob nakupu strokovno svetujemo, za še več praktičnih informacij, nasvetov za izbiro in idej za pripravo, pa si preberite koristne članke.

Sadje in zelenjava

Skrbimo, da je naše sadje in zelenjava sveže in preverjene kakovosti, saj tako dobite največ vitaminov in mineralov. Poleg domačega sadja in zelenjave lokalnih proizvajalcev, lahko na Mercatorjevih tržnicah najdete tudi pridelke iz različnih držav, s čimer vam zagotavljamo čim večjo izbiro vse leto.

Mleko in mlečni izdelki

Mleko in mlečni izdelki so pomemben vir beljakovin v naši prehrani. V naši ponudbi poiščite kakovostne izdelke iz kravjega, ovčjega in kozjega mleka, ki vas bodo navdušili z bogatim in polnim okusom.

Lokalno

Ni ga čez domače. V Mercatorju so nam lokalni proizvajalci izredno pomemben partner, saj se zavedamo, kako pomembno je podpirati okolje v katerem delujemo. Iz lokalnih kmetij in od domačih proizvajalcev lahko v naših trgovinah najdete številne izdelke, tudi take z oznako bio.

Bio

Izdelki označeni s certifikatom ekološko pridelano oz. z bio morajo zadostiti zelo strogim standardom odgovornosti do okolja in človeka. Prizadevamo si, da jih je na naših policah vsak dan vse več.

Sladko

Ste za kaj sladkega? Večina ljudi se sladkim dobrotam težko upre in razumemo vas, če spadate v to skupino. Še dobro, da so naše police polne izdelkov za vse okuse. Med našo ponudbo lahko izberete tudi tortice in pecivo, izdelke z manj sladkorja, sladke razvade brez glutena in še in še. Za vsakogar se nekaj najde.

Pivo

Na svetu obstaja skoraj 100 različnih stilov piva, čeprav so osnovne sestavine le štiri: voda, slad, hmelj in kvas. Pivo dobi grenčico in velik del arome od hmelja, ki deluje tudi kot začimba in konzervans. Za barvo piva pa poskrbi slad, ki je tem temnejši čim bolj je pražen, s tem pa je temnejše tudi pivo..

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Delikatesa

V naših delikatesah vas bomo hitro in prijazno postregli s širokim naborom vnaprej narezanih mesnih in sirnih dobrot. Za posebne priložnosti vam bomo ob naročilu pripravili odlične kanapeje in obložene kruhke, s katerimi boste navdušili svoje goste. Kaj pa vi najraje izberete v delikatesi?